ISO 9001

De opdrachtgever vereist ISO 9001, maar de werkdruk is al zo hoog. Juist deze hoge werkdruk kan een reden om een kwaliteitssysteem op te zetten. Door meer structurele en efficiëntere bedrijfsvoering bespaart u tijd! Bovendien kunnen wij voor u dit traject begeleiden c.q. ondersteunen, zodat uw organisatie ontlast wordt.

De laatste jaren, sinds het uitbrengen van de versie ISO 9001:2008, wordt het opzetten van een kwaliteitszorgsysteem volgens deze norm weer populairder. Deze nieuwe norm heeft immers een nog grotere toegevoegde waarde voor de organisatie!

De meeste bedrijven hebben niet of onvoldoende zicht op de mogelijkheden van ISO 9001 certificering, de begeleiding hierbij en de daaraan verbonden consequenties voor het bedrijf.

Wij komen graag bij u langs om dit nader uit te leggen, zodat u voor zichzelf de volgende vragen kunt beantwoorden:

  • Wat zijn de voordelen van ISO 9001 certificering?
  • Is het verstandig om het systeem zelf op te zetten of is het beter dit door derden te laten doen?
  • Kan het samen met andere zorgsystemen, zoals VCA, OHSAS 18001, HACCP, etc.?
  • Wat kost ISO 9001 certificering?
  • Hoeveel tijd kost het voor mijn organisatie om een kwaliteitssysteem op te zetten?
  • Enzovoort

Een bezoek van één van onze adviseurs kan u helpen om op een verantwoorde wijze een keuze te kunnen maken voor uw bedrijf.
Na dit advies bent u in staat om een gefundeerde beslissing te nemen of u overgaat tot VCA certificering en op welke wijze.

Naast het opzetten en implementeren van geheel nieuwe systemen kunt u gebruik maken van onze kennis voor het in stand houden en onderhouden van reeds aanwezige systemen binnen uw organisatie.