ARBO-HELP-DESK

Bedrijfsomschrijving

Arbo-Help-Desk heeft zich toegelegd op het begeleiden en implementeren van zorgsystemen binnen profit- en non-profit organisaties, het adviseren van bedrijven en het opleiden van medewerkers.

De werkwijze van het bedrijf kenmerkt zich door een praktische benadering die past binnen de bedrijfscultuur.

Een gezond bedrijf verdient éénvoudig het beste!

Zorgsystemen

Indien het bedrijf kiest voor het opzetten van een zorgsysteem met betrekking tot Kwaliteit, Arbo en/of Milieu kan dit geheel door ons worden verzorgd. Hierbij kan u denken aan ISO 9001, VCA, ISO 14001, OHSAS 18001, BRL 7000 etc.

De wijze en mate van advies wordt met het bedrijf vooraf afgestemd. Zo kan men kiezen voor een controlerende en sturende rol van de adviseur of een duidelijk uitvoerende rol binnen de organisatie.

Het uitvoeren van Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E), opstellen en implementeren van een handboek, beeldschermwerkplekonderzoek, onderzoek houtstof/lasrook, ergonomische houdingscorrectie zijn voorbeelden van onze activiteiten.

Opleidingen en trainingen

Ter ondersteuning van onze activiteiten verzorgen wij diverse trainingen en opleidingen op het terrein van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

Klanten & medewerkers

De werkwijze en de kwaliteit van Arbo-Help-Desk heeft gezorgd voor een stabiele klantenkring in diverse branches.
Behalve voor het MKB verrichten wij op regelmatige basis werkzaamheden voor grote (internationaal georiënteerde) organisaties en diverse grotere aan de bouw gerelateerde bedrijven.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers die kunnen bogen op jarenlange praktische ervaring.

Opdrachtgevers waarderen ons in hoge mate om de goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ook omdat wij bewezen hebben een betrouwbare en onafhankelijke partner te kunnen zijn.

Samenvattend

Samenvattend kan men zeggen dat Arbo-Help-Desk een professionele partner is binnen uw organisatie voor zowel kortlopende projecten alsmede voor langlopende projecten (zoals detachering).

Indien u nadere informatie wenst over ons productenpakket en onze werkwijze verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze adviseurs.

ARBO-HELP-DESK
Erfdijk 30
5373 KV Herpen

Tel.nr: 0486 41 69 34
Fax nr: 0486 41 69 18

E-mail: info@arbo-help-desk.nl